Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, January 28, 2011

Penang Part 2>>Queenbay Mall

::QueenBay Mall::


Lagi satu tempat menarik buat sape2 yg kaki shopping kat Penang nie tentulah QueenBay Mall..kalau dekat KL ada banyak shopping komplek besar2 tp kat penang nie QB lah paling besar..ada banyak barang2 berjenama kat situ..lokasi lak tepi pantai soo sape yang baru pas shopping tuh tgh pening2 keluarkan duit leh la lepak tepi pantai sambil makan laksa power dan mee bandung superb^^

abaikan model sambilan tuh heee

::T-Bowl restaurant??aka for Toilet Bowl heee::

Jalan2 aritu tiba tertarik dengan satu restoran nie..namanya T-BOWL...sebab ape??sebab hiasan restoran nie bertema kan toilet heee..xde la..cuma meja dan kerusinya saja berbentuk sinki dan toilet bowl..haha..tp cute sgt..sayangnya xdapat nak masuk sebab was2 adakah nie restoran halal atau sebaliknya..kalau tgk pada tulisanya macan tulis jepun ja..kalau was2 baik x yah masuk kan hehe tgk jer dari luar..^^

Menunya...xdpt dikenalpasti samada halal atau x

Meja dan kerusinyaaaa unik =D

::GSC::

besttttttt~x rugi tgk^^

lepas penat bejalan ape lagi jom tgk wayang..^^citer "khurafat" besttt


Dah2 jom balik ^^

xoxoxox

No comments: