Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, January 25, 2011

Penang>> Part 1

::Jalan2 Cari Makan@ Penang::

Hehe ape yang bestnyer dgn Penang??kalau tanya org sure org tuh cakap makananya yang best kan? heeee...sudah semestinyaaaaa...sape yang stay Penang sure menghadapi masalah permakanan bukan x cukup makan tapi tak leh nak control makan haha..alhamdulilah irny dah x stay sana fuh (dugaan banyak hehe)

Seperti biasa kalau balik penang jer sure lepas windu dgn makanan2 yg lazat ini...hihi (kena la kurangkan balik kampung kalau cmni huhu)...tp alhamdulilah irny masih lagi didalam keadaan terkawal haha...

::Destinasi pertama ------>> Gurney Drive nyum2 ::

~Rojak Buah paling famous~
Ah Chye Rojak

Dari irny lum lahir lagi ada kedai nie...memang sedap..kalau dtg penang x rugi pun cari silap2 nak lagi hehe..rojak nie paling famous kat situ...siap der dalam surat khabar pun ader lekat kat kete sorong tuh hihi(tp tulis cina lak..huhu)

Kedai kat situ memang standard gantung2 sana sini hehe

Sedia untuk dibawa pulang sepang

Siap...best makan tepi pantai nie..

~Rojak2~
Nie bukan rojak buah tp pasembuq hehe..kalau datang kedai nie siap ada org naynyi lagi..."Rojak2" heeee..mamak tuh nyanyi sambil menari...kat sini la pasembuq paling sedappppp...sure x jmpa kat sepang nie..penang ja ada yer haha

Adesss sedaappp tuuu...

Ader macam2 pilihan kat sini pilih2 heee

Nie mamak yg jual tuh..tp bukan dia yg nyanyi ader sorang lg kebetulan dia rest jap ^^

hehe adik2ku yang sabar menanti~


Memandu dengan sabar balik haha
To be continue:~




No comments: