Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, January 11, 2011

Jom Pecahkan Ais Pink!!!!!!!!!!!

Haha comel giler cupcake cik yaya nie..
Sowi la Cik yaya irny baru perasan yang irny x buat segmen nie huhu..ampunnn2...tertinggal kapal lak hehe

Ok..Nama penuh Shardatul Irny Abdul Wahab..kawan2 panggil Irny jer^^..Asal Penang tapi skang stay di Sepang, Selangor bersama-sama family tercinta..=)..Baru jer tamat pengajian E-PJJ di Uitm Shah Alam dan bertugas sepenuh masa di KLIA (AOCC..MA Sepang)..Dilahirkan pada 2 Julai 1985 (adess hehe dh tua)..Irny wat blog nie tahun 2007 tp time tuh x berapa aktif sangat la sebab bz dgn keje dan study..Bagi irny GBP nie bagus sangat kita bole share macam2 idea dan kenal lebih ramai kawan2 (tahniah cik yaya)..soo cik yaya cepat2 la wat reunion GBP x sabar rasanya nk jumpa semua ahli GBP^^

Cik yaya irny dh jatuh ati dgn cupcake pink tuh cute sgt2 adessss (pasnie wat bantal cupcake GBP lak yer hehe)
xoxoxox

8 comments:

Puteri Zaza said...

hi nice knowing u dear

.cik yaya. said...

hehe thanks dear!!! lorr keje kat sepang ke? ayah yaya keje sane gak..thanks ye buat segmen ni

anamizu said...

hai irny..
salam kenal dari cik ana GBP ^^

latest entry : |SEGMEN AKU & DRAMA KOREA|

Irny said...

Puteri zaza : nice knowing u too^^

cik yaya : aah irny kenal jer ayah yaya tp xnah jmpa ja..sb unit lain2..kalau kawan2 ayah yaya dlm pic Piala suzuki tu semua irny kenal hehe

anamizu : aii2

Fashionista said...

hye....saya pon GBP gak...=)

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

Fashionista said...

hye....saya pon GBP...jom lawat...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

ecadwinkyasha said...

hai irny *-*
GBP datang melawat *-*

zOeY zAu YaH said...

good luck 2 u girl