Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, January 1, 2011

Back T0 Sch00l!!!

::Back t0 Sch00l ::

Sok lusa dah start skola..sure skang nie ramai org berpusu-pusu g cari barng sekolah kan...last minit tuuu..seperti biasa td irny pun last minit carikan baju sekolah tuk adik2 kat area Nilai..biasa la Abah slalu suka wat semua benda last minit hehe..awal2 dah tanya sebenarnya pasal nk beli barang-barang skolah nie tp abah slalu ckp nanti dan nanti hehe..x leh nk wat pe dh la kalau dh abah ckp cmtu..apa2 pun semua dah settle tadi hehe..so for sure la adik2 irny nie dh x sabar2 nk g skola...maklum lah semua baru kan...baju baru..kasut baru..semua baru lah (cm zaman irny skola2 dulu la haha)Rm200+ gak la abis td huhu..abah cakap macamana la kalau ada 4 orang skola skali guss mau pokai huhu~memang sesak kedai tu td fuh..

Sesak huhu

wany try singlet..tp besar haha

amry

yay baju baru tuuu~tu yg xsabar nk g skola haha

rambang mata sudah hehe..mama decide jer la^^

Best laa kalau leh balik skola balik...huhu tu la dulu time skolah nk keja sgt haha

No comments: