Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, December 25, 2010

Weekend @Alamanda & Black Canyon Restaurant...

::Alamanda & Black Canyon story ::

Aritu bawak mama dgn adik2 g Alamanda Putrajaya sebab illany kena beli baju dan kasut tuk start keje...mmm company tu pun satu last minit lak tuh baru nk bgtau..Balik ja dari ofis kul 3 ptg trus siap2 g Alamanda...pastu balik terkejar2 sebab mlm kul 9 lak nk masuk ofis balik..haha kul 7 still lg kat sana..mula la irny drive cam pelumba F1 hehe..so dinner aritu kat Black Canyon..memang besttt~ totally semua berpuas hati...maklum la bukan senang nk cari makanan yang sedap mcm Penang dekat Sepang nie..kebanyakanya hampeh..harga jer mahal huhu...jom layan pic.. sape yang lapar pasni leh mkn heeeee^^

Appetizer..hik..hik

My fav nyummyy...^^

Mama cakap sedap...leh try nanti ^^

Tgk jer dah tahu pedasssssssss...berasap..tom yam nie der santan walaupun pedas tp sedap sgt.. fav menu illany nie...~

request by Amry hehe
irny suka tgk diorang nyer food presentation cantik dan menarik x lapar pun trus jd lapar haha...

No comments: