Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, December 25, 2010

Watching Movie with my mummy^^

::Janin 2010::

Hehe kali nie kluar dgn mama ja..sebab dari aritu lg nk bawa mama tgk wayang citer Janin tp time tu datang dgn adik2 Amry dgn Izwany lak x lepas sebab citer tu 18 thn keatas ja..huhu s x kesampaian...kali nie alang2 abah cuti soo tinggalkan Amry dgn Izwany dengan abah heeee...so abah bawa diorang g mancing..^^illany xdpt follow sebab dia keje ptg..GSC arini ramai sgt org maklumlah Public Holiday kan..tiket pun banyak abis sib baik sempat beli td..


mmm citer Janin nie bole la..bg irny xseram sgt pun hehe xtahu lak kalau org lain yang tgk haha..ader part yang kelakar ader part yang sedey dari 5 bintang irny leh kasi 4 jer^^...


No comments: