Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, December 2, 2010

Terima Kasih "Awak"


Kata orang kalau kita syg dan cintakan seseorang itu tak semestinya kita miliki..kita hanya dapat mendoakan kebahagianya dan mengharapkan dia berbahagia selalu..entri kali nie irny just nk luahkan apa yang terpendam..so pada sesiapa yang x berminat tuh bole la tutup blog nie yer..sblm tu irny nk mintak maaf pada sesiapa yang terasa hati dgn entri irny kali nie..sedikit emosi huhu..ini sebenarnya tujuan irny berblog..tempat luahan hati irny..berkongsi suka dan duka..dan mecatatkan apa yang ingin irny kongsi..

Kata org Bak jatuh ditimpa tangga kisah cinta irny x penah berjaya huhu..bulan nie thn nie saja 2 kali gagal..sedey sgt..apa2 pun irny anggap semua tu dugaan hidup irny..bukan mudah mencari pasangan hidup skang nie..susah sgt2..mmm irny dh rasa mcm berputus asa nk fikir semua nie lg..semuanya kini irny serahkan pada takdir..biarkan takdir yang tentukan hidup irny nie..apa2 pun irny nk ucapkan terima kasih pada "awak" kerana sudi menjadi org paling special dlm hidup irny walaupun seketika..irny tahu sukarnya kita nk lupakan cinta lalu kalau kita terlalu sygkan dia...thanks kerana mencuba menyanyangi irny..kini irny sedar tiada siapa dapat mengantikan dia dihati "awak"..dia terlalu istimewa tuk "awak"..dan irny hormati permintaan "awak"..walaupun dlm hati irny skang ada rasa syg pada "awak" irny akan cuba tukarkan ia pada rasa syg seorang teman kepada seorang sahabat...terima kasih "awak"..kerana "awak" ada sewaktu irny jatuh dulu...beri irny semangat..beri irny kekuatan teruskan hidup..beri irny senyuman semula..irny hargai semua tu..tp skang "awak" diam saja..seolah2 mahu larikan diri dr irny..kita masih bole berkawan seperti dulukan??..irny xnak kehilangan sahabat..biarla irny hilang cinta tp bukan seorang sahabat..tolong la jgn pergi..huhu.."awak" akan tetap menjadi sahabat dalam hidup irny..sampai bila2..plzzzz~

2 comments:

farra8979 said...

nice entri... ^_^

Bro-R said...

ada cite baru xd pn cite kt aku.. 'AWAK' 2 'DIA' yg ko cite kt aku mse 2 ke???