Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, December 27, 2010

Akhirnya..berdamai sudahhh heeee

::aiiiiiii~::


Haha kelakar pun ader aritu bukan main jer Ginger nie anti dgn Browny tp tiba2 jer keajaiban berlaku timbul rasa kasih dan sayang antara mereka,,sooo sweet...Ginger dah jadi mummy angkat haha...selama nie xnah Ginger ader teman skang dah ada anak..sweet sgt..dh jadi mcm anak sendiri dh pun..siap kasi susu lg tuh..(tp x sure la ader ke x..haha)..skang nie kalau dengar jer Browny bunyi Ginger pun bunyi cm tgh tanya ja nape..huhu..kalau mlm2 slalu Browny kena kurung dlm sangkar trus Ginger majuk nk tahu majuk cmner? kalau dulu pantang buka pintu bilik sure nk masuk tido dlm bilik skang nie x heran dh panggil pun wat x tau jer (mogok la tuh sebab kurung anak angkat dia hihi)yang bestnyer sok tu bila lepaskan Browny trus Ginger ajak dia naik atas amboi2 nk ajak tido atas katil la tuh (bila time org ajak x nk huh)..alhamdulilah skang nie xyah risau dah xde gaduh2 lg...skang kalau sekor xde mau sekor lg xtentu arah huhu...senang ati skang nie kalau x dulu pantang dekat mula la nk cepuk2..hehe bole dikatakan 24jam Ginger mandikan Browny haha sampai menjerit2 dia haha..

Soooo sweettttttt~


Ginger x keseorangan lg..^^

No comments: