Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, November 12, 2010

The Olive Tree

::Dating with My BFF @ Yati::

Olive..oliveeeee =D

Smileee2


Our lunch Black Paper Chicken..yummmyyy

Arini kluar lunch dgn akak yati sebab lama dah x mkn skali cm dulu2..windu lak huhu.....so kitorang g tempat fav >>Satelite Building..sambil2 tuh leh cuba naik bas kat bawah CP tuh at least tahu la flow bussing tuh kan drp naik TTS jer sblm nie hehe..disebabkan skang nie irny dh xleh pandang KFC dah so try g The Olive Tree kat mez lvl SAT tu..dia nyer food not bad la..sedap2...price biasa la standard KLIA kan hehe kitorang mkn Black Paper Chicken RM 20+..pas mkn jalan2 jap then balik MTB tuk masuk keje ptg..^^bulan depan kita g la ek kak =D

7 comments:

Bro-R said...

huhu..tak ajak pung.. ;-(

Irny said...

kalau ajak ko maknanya ko x g masjid sembahyang jumaat la aritu haha..xpe la fify lain kali kita g bertiga ekk..

Irny said...
This comment has been removed by the author.
Irny said...
This comment has been removed by the author.
Bro-R said...

uikss..elekla jgn marah smpi 3 komen skali hantar..

mia Abdul Rahman said...

Tak le la nak join....dulu = shif leh aje pg.....skrg x leh lagi.....

Irny said...

tu la kak kalau sama syif leh g merayap2 SAT sama2 huhu