Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, June 15, 2010

Haunted Mansion huhu

Nak tgk x umah lama irny masa stay dkt langkawi dulu..time g Langkawi aritu pegi la tgk2 jiran2 lama kat kuarters airport sana..so memang bnyk yg berubah..dh x ramai staff MAB kat situ selepas DCA amik balik kuarters tu..

Depan Umah dulu ader pokok bunga merah (slalu benda tu duk menyikat rambut atas pokok tu jiran2 la ckp..tp time kitorang duduk xde lak nk bgtau dah nk pindah baru nk bgtau)



Rumah nie besar gak la..masa first masuk jer dia dh tunjuk petanda x baik..huhu cermin meja yg abah pegang tiba2 jer pecah..huhu tp masa tuh ingat xde pape la..dulu mama suka sidai kain kat luar pg2 buta hehe time tu kul 1pg atau 2 pg tp xde lak ape2..just time black out jer mama nampak lembaga berdiri hujung kaki time tido..(mata jer nampak merah) time tu mama buka pintu balkoni bilik tingkat atas sebab panas..

Tapi selama 4thn kat umah tu irny xnah nampak ape2..(walaupun selalu ditinggalkan sorang2 dlm umah tuh sebab xdpt ikut family balik kg) tp bila dekat2 nk pindah benda tuh datang nangis tepi tingkap irny huhu..cm xnk kitorang pindah jer eeeee....time tu dlm kul 4pg sebelum subuh..

Ntah la selalu jer umah yg family irny duduk mesti ader benda2 tuh..yg dkt penang nie pun sama..(tp yg dkt penang tu lg teruksebab tu rumah lama masa zaman belanda lg ader umah tu.. huhu lain kali irny citer)skang nie mana2 jer ader benda tuh..alhamdulilah la irny x nampak..umah yg irny duduk skang pun ader..tp dia x kacau irny dan irny x kacau dia..mintak dijauhkan huhu




No comments: