Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, June 29, 2010

I Miss that moment sooo much..huhu


Mmmm cmner ek nk ckp..semakin jauh semakin rindu..susah la cmni..dulu slalu jer gaduh skang xde lg..huhu dulu slalu jer sama2 skang dh jauh..bila dh jauh nie mcm2 dugaan ada..dh xder masa tuk tanya khabar lg..masing2 bz jer..time tuh mula la pikir bukan2..time tu gak la xder msg lansung lg la pk bukan2..huhu..kata org semua nie perlukan iman yg kuat..kesabaran serta kepercayaan yg teguh..ape2 pun skang "think positive"..apa2 pun betul2 rindu semua tu..huhu siksanyaa...benci percintaan jarak jauh nie adesss...

adesss tolonggg.....


LastDay With Shift BRAVO...huhu

::Byeee BRAVO!!! huhu::

Malam nie last keje dlm syif BRAVO..pasni irny akan ditugaskan ke syif DELTA lak huhu..apa leh watkan dah ok2 duduk BRAVO dh nk kena tukaq huhu..terpaksa menurut arahan bos tanpa bantahan huh..Thanks BRAVO!!!! (En Kamal,kak AS, En janit,Kak Non dan Along..atas segala tunjuk ajar yg diberi)waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Thursday, June 17, 2010

Diesel Fuel Life Unlimited for Woman..^^

New perfume for me.. :)..irny suka yg jenis fresh2 nyer ala2 daun2 hehe..x ske yg kuat sgt pening...Sblm nie pakai versace/salvatore fragrance/Jlo/DKNY dll so x penah lagi try brand nie..mulanya nk amik kenzo atau gucci tp mahal sgt huhu..so x pe la lain thn la yg tu :D

Tuesday, June 15, 2010

Haunted Mansion huhu

Nak tgk x umah lama irny masa stay dkt langkawi dulu..time g Langkawi aritu pegi la tgk2 jiran2 lama kat kuarters airport sana..so memang bnyk yg berubah..dh x ramai staff MAB kat situ selepas DCA amik balik kuarters tu..

Depan Umah dulu ader pokok bunga merah (slalu benda tu duk menyikat rambut atas pokok tu jiran2 la ckp..tp time kitorang duduk xde lak nk bgtau dah nk pindah baru nk bgtau)



Rumah nie besar gak la..masa first masuk jer dia dh tunjuk petanda x baik..huhu cermin meja yg abah pegang tiba2 jer pecah..huhu tp masa tuh ingat xde pape la..dulu mama suka sidai kain kat luar pg2 buta hehe time tu kul 1pg atau 2 pg tp xde lak ape2..just time black out jer mama nampak lembaga berdiri hujung kaki time tido..(mata jer nampak merah) time tu mama buka pintu balkoni bilik tingkat atas sebab panas..

Tapi selama 4thn kat umah tu irny xnah nampak ape2..(walaupun selalu ditinggalkan sorang2 dlm umah tuh sebab xdpt ikut family balik kg) tp bila dekat2 nk pindah benda tuh datang nangis tepi tingkap irny huhu..cm xnk kitorang pindah jer eeeee....time tu dlm kul 4pg sebelum subuh..

Ntah la selalu jer umah yg family irny duduk mesti ader benda2 tuh..yg dkt penang nie pun sama..(tp yg dkt penang tu lg teruksebab tu rumah lama masa zaman belanda lg ader umah tu.. huhu lain kali irny citer)skang nie mana2 jer ader benda tuh..alhamdulilah la irny x nampak..umah yg irny duduk skang pun ader..tp dia x kacau irny dan irny x kacau dia..mintak dijauhkan huhu




Transferrr???

Huhu sedey campur gembira bila dpt tahu abah nk kena transfer HQ..sedey sebab xdpt lg balik penang..(aka x dpt jmpa dia waaaa)pasni xde alasan balik kg lg huhu..tp happy gak la bila dpt duduk dgn family...huhu dari kecik sampai besar nie asyik duduk jauh jer..dapat duduk sama kejap jer..apa2 pun terubat gak la kesunyian bila duduk dgn family nanti..xde la sorang2 jer cm skang..kira aritu balik penang last la..pasni xde la balik sana lagi..abah maybe kena tukar bulan julai nie..so aritu last la jumpa sidia kat penang..(huhu walaupun kejap jer jumpa thanks ek for that night..)..huhu apa leh wat dugaan sentiasa ada..kuatkan hati ini huhu..aminnn


Monday, June 14, 2010

Balik dari Bercuti d Pulau Langkawi~

Selamat sudah pulang drp bercuti walaupun flight AK tuh g delay sampai kul 12pg..huhu..dah la bas xde..naik teksi sampai MTB jer dah RM60..huhu rezeki teksi tu la.. :(..kat Langkawi x sempat nk g mana2 huhu..yg sempat g Cable car jer..pastu jalan2 shopping...maklum la transport lak tiba2 abah nk guna..huhu..balik2 dari sana trus demam huhu kena beli vitamin bnyk2 la cmni..adess..

::Langkawi Cable Car::

Dulu masuk RM 15 jer skang dah RM30 huhu..beberapa tahun lg maunya RM50..:P


Sorry la kengkawan x sempat nk jumpa pun...jumpa miza pun secara x dirancang kat jetty..huhu kena pegi lagi la pasni..

Sape nk coklat jumpa irny ek hehe :D