Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, May 15, 2010

Huhu i'm in love with this Phone..>>Nokia N97mini

::Nokia N97 Mini::


cumel jer..kecik...^^


Huhu cute nyerrr^^so nanti dpt rezeki lebih irny nk cari benda nie jer..irny nie kan giler benda2 cmni.. phone ni der GPS (garmin GPS) + wifi + music + email + mcm2 lg la hehe. (nie jer yg irny nk tiap2 thn xmo benda len dah hehe)..so nk beli Iphone x mampu kan (huhu frust lorr sebab Iphone soooo cute) jadi irny dah survey2 kesimpulanyerr nk cari Nokia N97 mini jer la..(setelah bajet2 bole la)..so tu jer tuk thn nie lebihnyer irny simpan tuk masa depan ek..jgn bazir2..



No comments: