Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, May 31, 2010

Alamanda lg..huhu

::ALAAAAAAMANDAAAAA::

Untuk kali ketiga ke Alamanda tuk bulan nie huhu..nie semua gara2 illany beli barag tp x check ader ker x huhu..so terpaksa pegi kedai tu balik..sooo serangggggggggggg (hehe salah siapa agaknya staff kedai tu ker atau org yg beli tuh >> dua2 salah haha sape suh x check dulu)nasib baik akak kedai tuh kasi kalau x maunya kecoh hihi..

So alang2 ke sana g jumpa michael suh dia install GPS dlm HP nie..nasib baik ader software tu..hihi thanks michael nanti kalau ader ape2 i g cari u lg ek haha..(asyik2 muka org nie jer haha)..cute jer budak nie umo 17thn tp tgk cm x caya ja hehe..kedai hp tu bapak dier nyer..hihi..akhirnya ader GPS bole lah guna tuk shopping jauh2 skit dan driving tuk balik Penang nanti..:D

::SHREK Final Chapter ::


Pas makan2 ajak illany tgk wayang..xder citer lain dh nk tgk Shrek jer..apa2 pun besttt lawak giler..haha..dan yg paling cute tentu la si Puss tuh..geram ja tgk..nanti leh la download tgk lgggg... :D dalam kul 11 tuh kami pun balik...hehe time tuk tidoq..sok sekolah sok keja..

No comments: