Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, February 27, 2010

FaMily PicNic>>>Air Terjun SunGai GaBai...:)

::HuTan RekreaSi SunGai GaBai::


Arini ikut makcik (makcik yg stay kat Taman Mawar tu dgn yg dkt cheras) g picnic kat air terjun...huhu memang dah lama rasa nk g air terjun nie..rasanya dah 7thn x mandi air terjun (waaaa tgk pn x tau)alang2 makcik irny yg stay kat cheras tu turun sepang nie so plan la nk g picnic..dalam 10 org gak la pegi..:Dmulanya plan nk g sg tekala tp ramainyerrrr..so g la sg gabai..walaupun ramai gk redah jer la..(ingat nk pusing balik picnic kat umah jer lg best..hehe)so apalagi mandi sampai xnk naik hehe sejukk airnya...:P


::BuDak Tomeiii>>>MohD Airil Shafiq::


Nie baby makcik ct..hehe (yg stay kat Cheras tu)gerammm jer tgk..tomei sgt...huhu pp dier tuh cmnk geget jer haha..(ingat2 anak org)..leh bwk balik seminggu best nie..heee...dan airil memang suka bergambar hihi

* pic last tu tiba2 ada lalat singgah atas hidung lak (ish2 nk gk amik kesempatan lalat tuh)


Nie kakak dier..alia..dh x sabar nk ajak mandi tu hehe


Balik umah dalam kul 7 la..huhu penatnyeeerr..tp best..windu la pada family..huhu sedey lak bila picnic2 nie sebab dulu suka g dgn family..huhubest sgt lepak tepi pantai..sambil masak stimbot pastu tgk abah pancing ikan huh x sabar nk g lg..


waaaaa esok ader class..penatnyerrr..

xoxoxox

No comments: