Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 30, 2009

Hari nie nk g tgk wayang..


Hari nie nk g Alamanda tgk wayang sape nk ikut hehe..actually nk g smlm g alamanda sebab abah dah janji nk bawak adik2 tgk citer 2012 tu sampai ja depan wayang bratur2 rupanya full huhu yg ada depan skrin eee x mo laaa..alang2 time tu abah tertinggal cermin mata so kitorang cadang balik jer la esk dtg balik hehe..tiket dh beli siap2 senang x yah rebut2 dah tunggu nk g tgk ja..pastu otw balik ajak abah g mkn sate kajang jer (huhu memang sedap) sebab mama teringin nk mkn hehe..

Smlm jugak g tgk baby umairah kat HKL (huhu cian tgk kecik2 kena wat operation mata)..so harap2 cepat sembuh ek.. :)

x0x0x

No comments: