Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, September 7, 2009

Class...huhu

Huhu malasnyaaa bulan2 pose nie nk g class..adess..pagi2 buta dh ader kat sana..rasanya irny la org first sampai..huhu..dah la ngantuk..aritu gak hujan turun kan best kalau dpt tido pg tu..hehe..class start kul 830 - 1230..jem kepala huhu..subjek MAT lak tuh..




Tuesday, September 1, 2009

Berbuka di Pizza Hut

Huhu rinduuu sgt kat Pizza Hut nie hehe (sebab kalau nk celebrate ape2 dgn family mesti nk g situ hehe)..so smlm decide dgn adik nk g situ..huh masuk jer semua meja dh reserve adess...nasib baik ader kosong tuk 2 org..hehe..pas berbuka jer g merayap kat Giant..(giant jer yg dekat pun huhu)..g beli barang skit pastu balik..balik trus masak tuk sahur..kul 12 adik dh sahur haha..awal nyer..akak dia x mkn lerr sebab kenyang berbuka ader lg..hehe..


Aper nk mkn arini??

xoxox

Berbuka bersama kawan2..

Hari jumaat aritu irny berbuka dgn kawan2 tp kena pegi sorang jer sebab adik balik kampung lak time tuh huhu..mulanya rancang nk berjumpa di kajang tp disebabkan susah nk kesana so diorang decide tuk jumpa di Alamanda jer.kalau g KL ok gk tp malas lak nk g KL mesti sesak huhu..lgpun x sempat nanti terkejar2 lak huhu..diorang susah2 turun dari pantai timur coz nk berbuka skali dgn irny..ala2 reunion la nie..so kitorang pilih nk berbuka di food court jer sebab meriah sikit hehe..lepas jer berbuka diorang ajak g tgk wayang lak..citer Orphan..huhu ngeri gk citer tuh..cite bunuh membunuh ni..tuk 18thn keatas jer ek..haha..abis jer wayang trus balik umah.. Thanks guys sebab sudi turun kl untuk berbuka samer2..irny hargai sangat2..nth bila irny nk turun sana lak jumpa korang hehe..

I will miss u all
xoxox

Selamat berpuasa... :)


Selamat Berpuasa semua..huh dh 11 hari puasa baru nk wish hehe..x pe la asalkan still dalam bulan puasa lg..masa bulan puasa nie la rasa nk mkn mcm2 huhu..dah lama tak rasa masakan mama..rindunyerr...skang balik umah jer dh x tahu nk berbuka apa..irny x pe mkn jer benda yg sama pun..hehe tp skang dah tinggal dgn adik kena la tukar2 menu ksiann dierr..nanti bosan lak...waktu sahur kitorang kul 2 pagi hehe sebabnya adik kalau dh start tido x nak bangun dah hehe..ok la tuh kalau masak tuk berbuka leh masak skali tuk sahur..so balik nie nk berbuka ape lak ek..adess x de idea dah..