Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, July 13, 2009

Family day Part 2

Huhu dah lama x update blog nie..hehe ntah la mood pun xde pastu x tahu nk citer ape..tp td baru teringat nk masukan pic masa family dtg kl aritu.. :)

Ptg tu trus balik umah then cepat2 kejar erl g kl sentral..so tunggu abah amik kat situ jer..(malas nk naik train g Berjaya Time Square huhu)so dalam kul 7 tu abah sampai..kami pun bertolak ke Time Square..nginap kat Melia Hotel betul2 depan Time Square hehe (apa lg plan dgn mama nk g jalan)..so rancangnya nk stay semalam ja tp puas pujuk abah setuju stay tuk 2 mlm..hehe dlm 2 hari tuh pusing Time Square jer (tu pun x bis pusing penat oo huhu)..Heee to abah thanks you very much muahhh2..ilang rasa rindu dgn family jap huhu..


xoxoxox


No comments: