Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, June 11, 2009

Result nk kluar dah...huhu

Wah kejap jer rasanya result nk kluar..adeh takut pun ada suka pun ada..takut sebab memikirkan result subjek macro (subjek yg wat kepala pusing) dan yg suka tu sebab dah nk masuk sem 6...(lg 2sem nk abis..hehe)..penat la study sambil keje nie..tambahan lak keje OH..balik umah pun still pikir keje yg x siap lg..huhu..kalau keje shif ok la kot...ada peluang nk masuk shif lak la..semua org ckp shif tu best..best ker??haha...tp kan kalau dh kluar result tu automatik aktiviti sepanjang cuti sem nie wajib dihentikan...waaaa x best nyaaaa...dah x leh beli majalah..dah x leh pk benda lain (kecuali keja dgn study)...x leh main2 (good bye cabal---->dah besar cmni pun layan gak huhu)...x leh dah rest kat rumah hujung minggu...lambatnya cuti sem yg akan datang huhu...

No comments: