Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, June 11, 2009

~Result~

Result dah dapat
.
..
...
....
.....
......
.......

Alhamdulilah semuanya lulus.. :)
Amin.

Family Dayyy!!!

Arini mama,abah,adik2 nk datang kl...waaaaa x sabar nk jumpa diorang...adesss..sib baik bos xde arini leh la keje setengah hari..g kl jumpa diorang pastu esk baru datang salak tinggi..insyaallah 19 - 20 hb nie irny start pindahkan barang sikit2..pastu hujung bulan dah leh masuk..mmm best gk duduk umah sendiri..lainkali kalau family datang x yah la susah2 duduk hotel..hehe..irny akan tinggal berdua jer dgn adik irny (dia dpt form 6 kat sini)..Kena lah mula jadi kakak yg tegas dah skarang kalau x susah nk control adik tuh..huhu(leh ker tegas??haha cm susah jer)

Result nk kluar dah...huhu

Wah kejap jer rasanya result nk kluar..adeh takut pun ada suka pun ada..takut sebab memikirkan result subjek macro (subjek yg wat kepala pusing) dan yg suka tu sebab dah nk masuk sem 6...(lg 2sem nk abis..hehe)..penat la study sambil keje nie..tambahan lak keje OH..balik umah pun still pikir keje yg x siap lg..huhu..kalau keje shif ok la kot...ada peluang nk masuk shif lak la..semua org ckp shif tu best..best ker??haha...tp kan kalau dh kluar result tu automatik aktiviti sepanjang cuti sem nie wajib dihentikan...waaaa x best nyaaaa...dah x leh beli majalah..dah x leh pk benda lain (kecuali keja dgn study)...x leh main2 (good bye cabal---->dah besar cmni pun layan gak huhu)...x leh dah rest kat rumah hujung minggu...lambatnya cuti sem yg akan datang huhu...