Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, May 6, 2009

Im Sick!!!

Adeh ape wat tgh2 mlm nie..huhu skang kul 245pg..tak leh tido balik lak..td terjaga sebab terasa semacam jer badan nie..huhu tekak sakit sgt tuh tandanya nk demam..teruk la kalau demam,,skali demam memang teruk la..sebab jarang2 sakit..tgh paksa diri tuk tido balik nie..jap2 nk kira kambing biri2 ker kambing gurun hehe..(ala2 mr bean nk tido haha)

Monday, May 4, 2009

Huhuuuuu!!!

Me and my sis :P

Huhu esk dah nk balik sepang dah..raya lak la nk balik penang nie..
waaaaa!!!

xoxoxoxox

Wat Pasport - Balik Kampung Part 2




Nyumm.nyummm sedap

Arini kitorang satu family g wat pasport tuk holiday tahun nie..pas g imigresen tuh kami lunch kat kapitan lak..huhu sayangnya menu kegemaran irny xdak lak..waaa (roti nan cheese dgn ayam tandori) so kena la mkn apa yg ada..hehe lgpun masing2 lapaq haha..layan jaa..lain taun cari ..



xoxoxo

Friday, May 1, 2009

ZOO Taiping ~ Night Safari~


Sebelum balik penang kami sekeluarga singgah zoo taiping..nk try gak night safari nie..
best sangat kebanyakan binatang aktif waktu mlm..kalau siang tidoq ja...so kami sekeluarga wat keputusan nk jalan kaki ja..kalau naik keretapi x best..baik jalan kan..dalam gelap pun jadila..paling cute skali kong kang hehe..cute sgt...zoo KL ada wat night safari x? hehecm nk g lg..

xoxox

Pancing2


Abah kalau nampak air memang x leh tahan nyer..hehe pantang nampak mula la nk stop tuk pancing..x kira la sungai ka tasik ka laut ka janji ada ikan mesti nk stop..(hehe nk wat cmana lg kan dah kaki pancing..irny pun kaki pancing gak tp x lah cmtu)sampaikan tasik kat zoo taiping tuh pun leh jadi tempat pancing..layan jer laaa...

Aktiviti bersama keluarga..(Part 1)


Biasa la kalau irny balik kampung ja mesti ada ja aktiviti..hehe..(habiskan masa bersama keluarga lah paling best skali)Kami sekeluarga berkunjung ke Taiping..Singgah di Hutan Paya Laut Matang..aktiviti jalan2 sehatkan badan...best sgt leh tgk pokok2 bakau..

Ahli keluarga baru haha ~ GINGER~


Nama : Ginger

Umur : Sebulan kot hehe..

Ksian anak kucin nie ditinggalkan tanpa mak huhu mkn pun x pandai lg so mama dgn adik2 amik bawak balik hehe (slalu nampak kucin ja mesti kesian nyer haha)..abh terpaksa redha dgn kehadiran ginger walaupun kalau ikutkan kitorang x mau dah bela kucin sebab susah kalau nk g mana2.. skang dia dah sehat..bulat jer maklumlah mkn cukup haha..(dah x leh nk wat cmana kalau satu family suka kucin nie)