Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 17, 2008

First TAG in my life..

Nama : Shardatul Irny Abdul Wahab

Warna Kegemaran : Hitam,Biru,Merah ( kadang2 la)

Adik Beradik : Anak sulung daripada 4 adik beradik (illany - kedua,amry - ketiga dan izwany bongsu)

Saiz kasut : 6

Tinggi : 156 cm

Tempat tinggal : Kota Warisan

Pernah naik kapal terbang?? : Penah

Berenang dilautan : Penah tp x dalam hehe

Tido di kelas : x penah tp kalau ngantuk tu ader la

Putus Cinta : ada..semua org ada kan?..hehe

Jatuh kerusi??: x penah tp kalau jatuh keluar dari kereta tu penah la

Bilik tido : Biasa jer janji kemas dan bersih

Aper yg ada disebelah kiri anda? : nampak ERL dan PICC (kalau cuaca elok la)

Aper yg ada disebelah kanan anda?: Meja En Amir..hehe

Demam Campak: Masa raya tahun 2007 lepas balik cuti raya trus balik kg balik sebab ada jangkitan..(cuti banyak best tu)

Benda yang x disukai: asap roko..kalau ada cepat2 lari, ulat bulu dan beluncas eieieie

Benda yang disukai: yg cute,unik,cantik,berkualiti..heee

Anda percaya pada cinta pertama??: ader la jugak..tp kadang2 hampehhh

Aktiviti yang disukai:camping,picnic,shopping,layan internet..hehe

Hari Ini...

Bercakap dgn org yg anda sukai: xde lg laa..

Sakit : malas nk keje (penyakit gak kan??hehe)

Rindu seseorang?: rindu kat family nun jauh di Penang tu..

Sikap dibenci : x jujur...

Sikap Disenangi: kelakar,happy,baik hati,rajin,sopan dan pembersih

Warna baju sekarang: Oren

Adakah anda peramah?: yea kot

Haiwan peliharaan: xde lagi la..

Anda rapat dgn mak atau ayah: dua2 skali tp kadang2 yg paling memahami ayah

Masih simpan pic ex BF?: ada (nth nape x buang2 lg)

5 perkara yang anda lakukan 5 tahun dulu:
* Sekolah..pikir exammm
* Keje di Pelangi Beach Resort Langkawi
* Cita2 nk jadi chep tp nth la jadi lain lak
* Habiskan banyak masa dgn family
* Tanam Anggur (masa tunggu keje hehe)

5 perkara yg anda lakukan jika jadi jutawan:
* Bawak satu family g HAji/Umrah
* Beli rumah
* Beli Tanah bg ayah (wat rumah nanti tuk ayah lepas pencen)
* Beli apa yg family idamkan
*Jelajah satu dunia

5 tabiat yg x dapat dielakan
* Pendiam (mula jer)
* Diet x seimbang (dah terbiasa mkn roti jer)
* Tido awal (dah xde benda nk wat)
* Gemuruh (takut naik stage atau wat resentation tp kalau terpaksa wat gak)
* Kalau nk sesuatu mesti cari sampai dapat sape pun x leh halang

6 tempat yang pernah anda tinggal
* Qrts DCA Penang (lahir - darjah 2 separuh)
* Qrts Airport kota bharu (darjah 2 separuh - darjah 3 separuh) dan form 1
* Kg Kulim Kedah (darjah 3 separuh - darjah 6)
* Qrts Langkawi (form 2 - 3 sek men mahsuri)(form 4 - 5 sek men teknik langkawi)
* Tmn Tungku Miri Sarawak (pas sek - 21 thn)
* Kota warisan (21 thn hingga sekarang)

Sebenarnya x penah wat TAG nie tp try gak la hehe
(kak azma eny dah jawab ek)

No comments: