Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 17, 2008

First TAG in my life..

Nama : Shardatul Irny Abdul Wahab

Warna Kegemaran : Hitam,Biru,Merah ( kadang2 la)

Adik Beradik : Anak sulung daripada 4 adik beradik (illany - kedua,amry - ketiga dan izwany bongsu)

Saiz kasut : 6

Tinggi : 156 cm

Tempat tinggal : Kota Warisan

Pernah naik kapal terbang?? : Penah

Berenang dilautan : Penah tp x dalam hehe

Tido di kelas : x penah tp kalau ngantuk tu ader la

Putus Cinta : ada..semua org ada kan?..hehe

Jatuh kerusi??: x penah tp kalau jatuh keluar dari kereta tu penah la

Bilik tido : Biasa jer janji kemas dan bersih

Aper yg ada disebelah kiri anda? : nampak ERL dan PICC (kalau cuaca elok la)

Aper yg ada disebelah kanan anda?: Meja En Amir..hehe

Demam Campak: Masa raya tahun 2007 lepas balik cuti raya trus balik kg balik sebab ada jangkitan..(cuti banyak best tu)

Benda yang x disukai: asap roko..kalau ada cepat2 lari, ulat bulu dan beluncas eieieie

Benda yang disukai: yg cute,unik,cantik,berkualiti..heee

Anda percaya pada cinta pertama??: ader la jugak..tp kadang2 hampehhh

Aktiviti yang disukai:camping,picnic,shopping,layan internet..hehe

Hari Ini...

Bercakap dgn org yg anda sukai: xde lg laa..

Sakit : malas nk keje (penyakit gak kan??hehe)

Rindu seseorang?: rindu kat family nun jauh di Penang tu..

Sikap dibenci : x jujur...

Sikap Disenangi: kelakar,happy,baik hati,rajin,sopan dan pembersih

Warna baju sekarang: Oren

Adakah anda peramah?: yea kot

Haiwan peliharaan: xde lagi la..

Anda rapat dgn mak atau ayah: dua2 skali tp kadang2 yg paling memahami ayah

Masih simpan pic ex BF?: ada (nth nape x buang2 lg)

5 perkara yang anda lakukan 5 tahun dulu:
* Sekolah..pikir exammm
* Keje di Pelangi Beach Resort Langkawi
* Cita2 nk jadi chep tp nth la jadi lain lak
* Habiskan banyak masa dgn family
* Tanam Anggur (masa tunggu keje hehe)

5 perkara yg anda lakukan jika jadi jutawan:
* Bawak satu family g HAji/Umrah
* Beli rumah
* Beli Tanah bg ayah (wat rumah nanti tuk ayah lepas pencen)
* Beli apa yg family idamkan
*Jelajah satu dunia

5 tabiat yg x dapat dielakan
* Pendiam (mula jer)
* Diet x seimbang (dah terbiasa mkn roti jer)
* Tido awal (dah xde benda nk wat)
* Gemuruh (takut naik stage atau wat resentation tp kalau terpaksa wat gak)
* Kalau nk sesuatu mesti cari sampai dapat sape pun x leh halang

6 tempat yang pernah anda tinggal
* Qrts DCA Penang (lahir - darjah 2 separuh)
* Qrts Airport kota bharu (darjah 2 separuh - darjah 3 separuh) dan form 1
* Kg Kulim Kedah (darjah 3 separuh - darjah 6)
* Qrts Langkawi (form 2 - 3 sek men mahsuri)(form 4 - 5 sek men teknik langkawi)
* Tmn Tungku Miri Sarawak (pas sek - 21 thn)
* Kota warisan (21 thn hingga sekarang)

Sebenarnya x penah wat TAG nie tp try gak la hehe
(kak azma eny dah jawab ek)

Sunday, November 16, 2008

Hencem x pak nil...??


Hencem ooo...adeh x cam umur 40an..(kitorang jumpa kat queensbay-Gossip nie dia ada bawak baby time tu g salin lampin kat toilet....anak sapa tu??)

Wany!!! wat pa atas tu...???

eh bila masa lak la wany nie p dok atas tu...(kak long dia x dak pluang nk try tu yg dia p try tu)

Amry Birthday...

Nie la birthday boy...

Birthday present...


Hari tu x tau nk mkn kat ne so alang2 dah g QueensBay tu mkn jer la Pizza Hut (sebab kak long dia suka mkn pizza haha)

Mama dgn wany

Illany dah x tahan dah..(nie pun sorang lg hantu pizza)

Control Cun hahah

Yang de ais krim tuh free sebab celebrate birthday

My fav tuh

Raya lagi ker??boleh la...Adeh exam nyer pasal sampai lupa nk tak pic raya aritu...walaupun bulan syawal nie dah abis tapi irny nk letak gak hehe

Nie Shardatul Irny Abdul Wahab

Nie lak Shardatul Izwany Abdul Wahab

Nie Shardatul Illany Abdul Wahab


Nie Shamsul Amry Abdul Wahab


Dua anak dara pak Wahab nie memang suka tangkap gambar hehe

Exam dah abisss...merdeka sementara..huhu

Fuh lega x jugak la bila exam dah abis nie..mana x nya bulan depan result lak waaa dah la exam PAD arini x puas hati..soklan lain kluar...tawakal la nampaknya..so skang dah x mau pikir exam dah nk ilangkan semua yg tgh berserabut dlm kepala nie..nk wat pe ek??tgk jer la nanti...hehehe

Tuesday, November 11, 2008

Exammmmmmmmmm...adeh demam exam

Alaaaa nape laaa rasa cepat tul minggu nie berlalu..kalau lambat2 kan best..huhu mana x nya ari khamis nie exam..waaa...pesal semacam jer rasa nie...cm nk nangis pun ader...dah la aritu paper Mikro main jawab jer...ntah betul ker x..adeh..dah berapa hari berlalu still lagi teringatkan paper Mikro tuh jer bukak buku PAD nampak graf..bukak buku current issue nampak kira2 adui....ader lg 2 paper nie apesal Paper Mikro tu jugak yg ingat..focus..focus..