Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, November 7, 2007

::Welcome To My Blog...::

Ini bilik pengantin...
(tema purple..)


smileee...(yg sebelah tu tinie)


cute nyer kak ekin...


Nie family En salleh...


SELAMAT PENGANTIN BARU TO KAK EKIN.... MOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT..


Nie lah yg sha makan tgh nie..waffle sapu jem strawberry dan coklat (mmm sedap jea bunyinya)dgn air milo satu share 3 org huhu..maklumlah gaji x masuk lagi itu jer yg mampu..




Hari nie sepatutnya jumaat 23 Nov 2007 gaji dah masuk...tapi tunggu punya tunggu dari pg sampai ke ptg gaji x masuk2 jugak...aduh dah la seposen pun x de nie...nampaknya kenalah jimat makan jer ape yg ada..



On the way balik tuh dapat la tgk KLCC secara live buat kali ke2..(yg first time sek men dulu)nama jea duduk kl tapi KLCC pun susah nak pegi...nak buat camana jauh,,,,,.....(kalau dari sepang ke KLCC boleh dikatakan semua pengangkutan awam sya naik..satu hari habis..)



mmmmm tgk jea laaa...(dah la gaji x dapat lg) barang yg ada tu hanya mak datin jer dapat beli...kalau sya sayang la nk kluarkan duit untuk barang yg mcm tu baik beli yg murah dan cantik..



Yang nie lak kalau nak tahu gelang tu jer dah berharga RM750...ape la yg mahal sangat tu tgk jea dah sama mcm yg jual kat KL sentral harga RM 1o ...hehe



Baju yg ada semua cantik2 tapi hehe harga baju tu lagi cantik RM540 sepasang..hehe tak per la tgk jea...huhu..




ape lagi jalan laaa.....duduk kt luar tu sya jalan2 la gi kedai yang ada...ada Sendayu Tinggi,Batik,Noraini Cookies,dan Melilea...





kira2 dalam kul 10 tu sampai la PWTC..mak aih ramainyer......ksian kitorang x dapat nak masuk mana x nya lambat sampai dah la start kul 9...duduk luar jea laaa.....dapat la tgk Tengu Permaisuri Agong walau pun jauh...



Ape la yang kak yati tgk tu??x de yg menarik pun setakat pokok kelapa sawit tu hari2 tgk dah jemu pun...(rumah pun dekat kelapa sawit...:D)



Lebih kurang sejam la pejalanan nak kesana..(ngantuk rasanya...)



Hari nie sya dgn kak yati kita nie nak pegi Majlis Anugerah Ibu Mithali di PWTC(ada siaran lansung di TV 1 kalau ada yg perasan laa...) so dalam kul 8 cam tu kami ramai2 tunggu bas kat bawah(tapi bas lambat kul 9 baru gerak...huhu penat tunggu)mulanya yg nak pegi ramai last2 11 orang jea...mmmmm



(Tgh tunggu transport nak balik ofis...)



Nie lah Big Bos kitorang....



Sebelum balik sempat menjeguk ke trowong sejarah MAB..(keje jer MAB tapi blum masuk lg pun hehe)


Nie lah kak Zura..



Sya makan Big Mac.. dan kak zura makan Mc D Double spicy tu mak aih berasap...pedas tul...






Arini temankan zura g pejabat pos..so nampak Mc D jea ape lg serbu...heheh
(lg pun dah lama x makan Mc D lg best bila x de orang huhu )







Kesian kitorang kena makan berdiri...huhu nak buat camana ramai org datang...



Sempat jugak mengacau dodol hehehe



















Tahniah kepada tuan rumah kerana memenangi pertandingan "Deco Raya"pada ramadhan lalu


Ini adalah serba sedikit hasil tangan mereka..


Nie lah klia yg hari2 sya tgk..dah naik jemu dah....


Bil air dan api...



On the way nak balik tuh singgah jap kat pos ofis nak g bayar bil...(kalau x bergelap lah sya dgn kawan2 sya nanti..hehe)



Dah kenyang aper lg balik laaa...hehe..(malas tul nak jalan ..)



Nie keropok lekor yg kitorng makan untuk ke second round...hehe




Tapi makan kena ler sambil berdiri maklumlah ramai sangat orang....aper leh buat janji dapat makn freee...heheh



mmm,,,sedapnyer cik yati kita nie makan satay...pegi mana2 open house jea satay jea yg dia tanya dulu..... hehe(jgn marah ek)


Nie laa yg sya mkn...hehe(tapi kan kek tu keras la plak bantat kot..)




rojak buah






cendoll.....







untuk desertnya...ini dia ais kacang....







keropok lekor...sedap..rangup lak tuh...ada yg siap beli bawak balik lg...(hehe geng2 sya lah tu)






satay..satay....sedappppp...






lauk untuk nasi beriyani...mmm penang style..









mmmm...inilah kegemaran sya hehe,,,boleh dikatakan semua open house ada...kira menu wajib laaa...






hehe perut pun dah lapar ape lg...ini lah salah satu menu yg ada...roti jala....






Hari ini bersamaan 9 Nov 2007 x lama lg nak abis bulan syawal kan kejap jea....so skrg sya akan ke majlis rumah berbuka Malaysia Airports Propertis kira penutup laa untuk majlis makan2 untuk Malaysia Airport nie...(hehe makan free rugi x pegi...)






Event untuk tahun 2007
(ada banyak lg tapi x de pic laaa hehe)

Majlis Makan Malam khas untuk perkerja Malaysia Airports di PICC Putrajaya...
Berkonsepkan retro...tapi sya x lah pakai retro x tahu nak pakai macamana...artis undangan malam tu ada hail amir,uji rashid (cico pun ada hencemmmm....fuh),dan jay jay(nie lah yg paling best pun heheh x brape layan sangat 60an nie)






Merdeka!!! Merdeka!!.....dah 50 Tahun Malaysia Nie Merdeka...





So sempat celebrate jer kat KLIA sambil keje lak tu huhuhu..pic tuh khas untuk KLIA Volunter Brigade KLIA ye.... (ada flop poppy dan noreen aziz)







Nie la best frenzzz kat opis....








KLIA Awards yang diadakan di Pan Pacific Hotel .......sempat jugak bergambar dgn kak ani kita nie... (artis malam tu ning baizura- tah aper lagu dia nyanyi...ada ruffage gak - ntah la betul ker x ejaan hehe...ajai dan farawahida...mmm)










Selamat datang ke blog sya...




Firstly sya nak ucapkan terima kasih banyak2 ler kat korang yang sudi menjeguk ke blog nie walaupun sesaat jer....




Sya akan mengupdatekan blog nie hari - hari insyaallah..



So enjoy......